top of page

1η εγκατάσταση μηχανής ελέγχου και αποθήκευσης εργαλείων - Walter Vending Machine


Το Φεβρουάριο του 2019 έγινε η πρώτη εγκατάσταση της μηχανής ελέγχου και αποθήκευσης εργαλείων - Walter Vending Machine στο μηχανουργείο ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Ε.Π.Ε. στο Βόλο. Με τη συγκεκριμένη μηχανή δίνεται η δυνατότητα του πλήρη ελέγχου της αποθήκης, αφού ο πελάτης ελέγχει ανά πάσα στιγμή το stock, τι είδους εργαλεία κινήθηκαν και πού, ενώ οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται αυτόματα στο τμήμα προμηθειών.

Η μηχανή αυτή αποτελεί απαραίτητο κομμάτι μιας σύγχρονης βιομηχανικής μονάδας που θέλει να μειώνει τους χρόνους και να έχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση των εργαλείων, ποια εργαλεία και πόσο συχνά απαιτούνται για κάποια συγκεκριμένη εργασία, ή ποιες μηχανές ή τμήματα της παραγωγής χρησιμοποιούν το μεγαλύτερο αριθμό εργαλείων.

Είναι εξαιρετικά εύχρηστη τόσο η ίδια η μηχανή όσο και το πολύ σύγχρονο λογισμικό της, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία που χρειάζονται. Το σημαντικότερο όλων είναι πως ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το σύστημά του σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες.

Τα συστήματα τροφοδοσίας εργαλείων Walter είναι ιδιαίτερα ελκυστικά λόγω του μοντέρνου, πρωτοποριακού σχεδιασμού τους. Η εξειδικευμένη εμπειρία διαχείρισης εργαλείων με την ιδιαίτερα πρακτική λειτουργία του μηχανήματος έχει κάποια πολύ συγκεκριμένα πλεονεκτήματα :

  • διαρκής έλεγχος της αποθήκης

  • μείωση του μη ωφέλιμου χρόνου παραγωγής

  • Εξάλειψη των «χαμένων» εργαλείων

  • Εντοπισμός κατανάλωσης εργαλείων ανά έργο


bottom of page